Jäätelökeksit

Jäätelökeksit

Jäätelökeksit Ainekset: 0,5 l Makulaku Pappagallo jäätelöä 48 kpl oman valinnan mukaisia keksejä Leikkaa jäätelöstä noin 1 cm paksuja viipaleita ja painele pyöreällä muotilla tai veitsellä keksipohjan kokoisia ympyröitä. Laita jäätelö kahden keksin väliin ja nosta ripeästi tasaiselle alustalle pakastimeen. Anna keksien jäähtyä muutama tunti pakastimessa ennen tarjoilua. Vinkki! Osan valmiista keksijäätelöstä voi kastaa myös sulatettuun suklaaseen tai pyöräyttää strösselissä.

Lue lisää »

Jäätelöleipä

Jäätelöleipä Ainekset: 0,5 l Pappagallo Aito Vanilja jäätelöä 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 tl leivinjauhetta voita ja korppujauhoja uunivuoan pintaan Sekoita huolellisesti vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita jauhoseos jäätelöön. Lusikoi seos voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista jäätelöleipää 40–45 minuuttia 180-asteisessa uunissa. Jäähdytä ja herkuttele. Vinkki! Voit myös halutessasi korvata vaniljajäätelön suosikkimaullasi.

Lue lisää »

Jäätelöleipä
Pappagallo Mimosa

Pappagallo Mimosa

Pappagallo Mimosa (6 annosta) Ainekset: 0,5l Pappagallo sitruunasorbettia 1 plo (750 ml) kuohuviiniä Pyöräytä sorbetista pallot ja laita ne laseihin. Kaada päälle viilennetty kuohuviini. Koristelu: sokeria sitruunaa kauden yrttejä Leikkaa pieni viipale sitruunaa ja kaada lautaselle reilusti sokeria tai halutessasi suolaa. Pyyhkäise sitruunan hedelmälihalla lasin reuna kosteaksi. Dippaa lasin reuna sokeriin ja pyörittele sitä sokerissa pari kierrosta. Lisää lasiin pari ohutta sitruunaviipaletta ja viimeistele koristelu yrteillä.

Lue lisää »

MakuLaku-Minttujäätelö Jäätelökakku

Herkullisen viikonlopun resepti syntyy lakuista ja jäätelöstä – siis MakuLaku-jäätelöstä! Kaurakekseistä ja Pappagallon MakuLaku-minttujäätelöstä loihdit helposti hauskan ja näyttävän jäätelökakun, joka ei jää syömättä.

Lue lisää »

MakuLaku-Minttujäätelö Jäätelökakku