Klassinen Mimosa uudella twistillä
(6 annosta)

Pappagallo Mimosaa tarjoillessasi keräät kehut ja teet tyylikkään vaikutuksen vieraisiisi. Pappagallo Sitruunasorbetista saat sokerilla ja yrteillä luotua elegantin kilisteltävän, jota kelpaa tarjota vaativammillekin makuniekoille. Kaunis annos näyttää hyvältä myös valokuvissa – kippis ja cin cin!

  • Ainekset:
  • 0,5l Pappagallo sitruunasorbettia
  • 1 plo (750 ml) kuohuviiniä
  1. Pyöräytä sorbetista pallot ja laita ne laseihin.
  2. Kaada päälle viilennetty kuohuviini.
  • Koristelu:
  • sokeria
  • sitruunaa
  • kauden yrttejä
  1. Leikkaa pieni viipale sitruunaa ja kaada lautaselle reilusti sokeria tai halutessasi suolaa.
  2. Pyyhkäise sitruunan hedelmälihalla lasin reuna kosteaksi.
  3. Dippaa lasin reuna sokeriin ja pyörittele sitä sokerissa pari kierrosta.
  4. Lisää lasiin pari ohutta sitruunaviipaletta ja viimeistele koristelu yrteillä.